marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Senatorul Eugen Pîrvulescu, prezent la inaugurarea sediului PNL Călmățuiu

Într-o postare pe pagina de socializare, reprezentanţii formaţiunii politice afirmă că a fost inaugurat sediul Organizaţiei PNL Călmăţuiu, în prezenţa preşedintelui PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, şi a deputaţilor Maria Stoian şi Calota Florica Ica.


Cu această ocazie, preşedintele PNL Calmăţuiu Alina Barbu i-a asigurat pe toţi cei care i-au fost alături că va lupta cu toate resursele pentru schimbarea de care are nevoie comuna ei, în ciuda piedicilor şi metodelor, nedrepte de multe ori, prin care actualul primar PSD, aflat la al treilea mandat, încearcă să o determine să renunţe la viitoarea candidatură pentru funcţia de primar.

Deşi nu este o luptă uşoară, aceste obstacole nu au făcut decât să stimuleze şi mai mult pe doamna Alina Barbu să continue ce a început în 2020, iar atitudinea şi susţinerea din ce în ce mai multor concetăţeni, deşi încă neasumată public, reprezintă principala sursă care o determină să mergă mai departe în această confruntare.


Totodată, preşedintele Pîrvulescu îi urează succes în ceea ce şi-a propus şi o asigură că va avea parte de toată susţinerea filialei judeţene!” Îi urez succes doamnei Alina Barbu şi o asigur public că va avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei în lupta grea pe care şi-a asumat-o şi pe care este hotărâtă să o ducă până la capăt, indiferent de obstacolele adversarilor politici”, a declarat liderul liberal.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii