8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Senatorul Eugen Pîrvulescu, prezent la inaugurarea sediului PNL Călmățuiu

Într-o postare pe pagina de socializare, reprezentanţii formaţiunii politice afirmă că a fost inaugurat sediul Organizaţiei PNL Călmăţuiu, în prezenţa preşedintelui PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, şi a deputaţilor Maria Stoian şi Calota Florica Ica.


Cu această ocazie, preşedintele PNL Calmăţuiu Alina Barbu i-a asigurat pe toţi cei care i-au fost alături că va lupta cu toate resursele pentru schimbarea de care are nevoie comuna ei, în ciuda piedicilor şi metodelor, nedrepte de multe ori, prin care actualul primar PSD, aflat la al treilea mandat, încearcă să o determine să renunţe la viitoarea candidatură pentru funcţia de primar.

Deşi nu este o luptă uşoară, aceste obstacole nu au făcut decât să stimuleze şi mai mult pe doamna Alina Barbu să continue ce a început în 2020, iar atitudinea şi susţinerea din ce în ce mai multor concetăţeni, deşi încă neasumată public, reprezintă principala sursă care o determină să mergă mai departe în această confruntare.


Totodată, preşedintele Pîrvulescu îi urează succes în ceea ce şi-a propus şi o asigură că va avea parte de toată susţinerea filialei judeţene!” Îi urez succes doamnei Alina Barbu şi o asigur public că va avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei în lupta grea pe care şi-a asumat-o şi pe care este hotărâtă să o ducă până la capăt, indiferent de obstacolele adversarilor politici”, a declarat liderul liberal.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE