marți, noiembrie 28, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Senatorul Pîrvulescu lansează campania de curățenie „TELEORMAN, JUDEȚ CURAT”!

Dragi teleormăneni, vin astăzi în fața dumneavoastră după câteva săptămâni de bătut județul în lung și în lat.

Am văzut, în teren atât lucruri frumoase, cât și situații care nu ne fac cinste.Am văzut deșeuri aruncate la întâmplare, în păduri, pe marginea drumului sau la marginea localităților, în zone bogate în vegetație care ar trebui să devină simbol de frumusețe naturală pentru Teleorman.

Deși există astfel de situații, mai știu că în județul nostru sunt oameni gospodari, credincioși, cu mult bun simț.

De aceea, vă invit să veniți alături de mine în campania de curățenie pe care o lansez astăzi. Esteo campanie pe care am denumit-o „Teleorman, județ curat”, așa cum ne dorim cu toții.

Începând cu acest an, îmi doresc ca luna martie să rămână o tradiție pentru noi, teleormănenii, să fie luna în care să ajutăm natura să respire.

Împreună cu dumneavoastră vreau să facem echipe, în localitățile în care trăim, și să arătăm tuturor că atunci când teleormănenii își propun ceva nimic nu le poate sta în cale.

Să arătăm că județul nostru poate fi unul dintre cele mai curate din țară!

Pe această cale, lansez o provocare tuturor oamenilor de bine care doresc să fie alături de mine în acest demers, instituțiilor publice, primarilor din Teleorman, indiferent de culoarea politică: Haideți să facem curățenie în toate comunele, municipiile și orașele din județul nostru, să lăsăm deoparte divergențele politice și să ajutăm  Teleormanul să respire!

Ziua în care vom da startul acestei acțiuni frumoase va fi anunțată public, în scurt timp.

Președinte PNLTeleorman, senator Eugen Pîrvulescu

topul săptămânii