7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Senatorul Pîrvulescu lansează campania de curățenie „TELEORMAN, JUDEȚ CURAT”!

Dragi teleormăneni, vin astăzi în fața dumneavoastră după câteva săptămâni de bătut județul în lung și în lat.

Am văzut, în teren atât lucruri frumoase, cât și situații care nu ne fac cinste.Am văzut deșeuri aruncate la întâmplare, în păduri, pe marginea drumului sau la marginea localităților, în zone bogate în vegetație care ar trebui să devină simbol de frumusețe naturală pentru Teleorman.

Deși există astfel de situații, mai știu că în județul nostru sunt oameni gospodari, credincioși, cu mult bun simț.

De aceea, vă invit să veniți alături de mine în campania de curățenie pe care o lansez astăzi. Esteo campanie pe care am denumit-o „Teleorman, județ curat”, așa cum ne dorim cu toții.

Începând cu acest an, îmi doresc ca luna martie să rămână o tradiție pentru noi, teleormănenii, să fie luna în care să ajutăm natura să respire.

Împreună cu dumneavoastră vreau să facem echipe, în localitățile în care trăim, și să arătăm tuturor că atunci când teleormănenii își propun ceva nimic nu le poate sta în cale.

Să arătăm că județul nostru poate fi unul dintre cele mai curate din țară!

Pe această cale, lansez o provocare tuturor oamenilor de bine care doresc să fie alături de mine în acest demers, instituțiilor publice, primarilor din Teleorman, indiferent de culoarea politică: Haideți să facem curățenie în toate comunele, municipiile și orașele din județul nostru, să lăsăm deoparte divergențele politice și să ajutăm  Teleormanul să respire!

Ziua în care vom da startul acestei acțiuni frumoase va fi anunțată public, în scurt timp.

Președinte PNLTeleorman, senator Eugen Pîrvulescu

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE