joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Servicii Funerare Complete Teleorman

Casă funerară înființată încă din 1982. Acoperim toată raza județului Teleorman cât și județele vecine, județul Ilfov și municipiul București. Dispunem de servicii funerare complete GARANTAT la cel mai mic preț și la cea mai bună calitate.

Singura firmă de pompe funebre din Teleorman care execută coroane naturale de dimensiuni mari cu înălțime de 2,5 metri,  3,5 metri și 4 metri din flori naturale cu flori de sezon cât și cu flori la comandă. Oferim servicii funerare complete in judetul Teleorman , judetul Ilfov ,  Municipiul București , Municipiul Alexandria , Rosiorii De Vede , Zimnicea , Videle , Turnu Magurele cu program NON-STOP TEL: 0775 374 959

Acum firma noastra vine in sprijin si cu servicii de repatriere AERIANA pentru teritoriul Spaniei, cu incarcare si descarcare zona cargo SPANIA-ROMANIA-SPANIA IMEDIATA.

Dispunem de colaboratori pe tot teritoruiul comunitatii europene, ne putem pune imediat in contact cu orice spital iar toata procedura de intocmirea actelor, certificat de deces, certificat constatator priviind bolile trasmisibile, pasaport international ne reviin doar noua ca si firma de pompe funebre pentru a fi eliberate.

Dispunem tot timpul de o gama larga de sicrie din otel galvanizat, si multe esente de lemn nobil, special concepute pentru repaterierea in cele mai bune conditii.

Dorim sa asiguram si sa garantam combaterea oricarei oferte de repatriere de la oricare alta firma in scris cu minimum 30%!

ZGÂMBOI FUNERARE

Servicii Funerare Complete Teleorman

Ai nevoie de servicii funerare complete ?  SUNA ACUM 0775 374 959

topul săptămânii