joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO! Tânără secerată de un autoturism în timpul curselor ilegale de la Siliștea Gumești.

Cursele ilegale de mașini, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, în Siliștea Gumești, au făcut și victime. O tânără, aflată pe marginea pistei, care asista la eveniment, a fost lovită de un autoturism.

În imaginile surprinse  de un spectator, se vede cum unul dintre șoferi, pentru a evita impactul cu un alt vehicul ce făcea “drifturi”, intră în mulțimea aflată pe marginea drumului. În urma loviturii, fata şchiopătează, iar băieții își duc mâna la cap, semn că situația era destul de gravă.

ATENȚIEIMAGINILE VIDEO CONȚIN LIMBAJ LICENȚIOS! (18+) …

Deocamdată, fata nu a depus plângere penală și nu a fost identificată. Grav este faptul că, la evenimentul de săptămâna trecută, mai mulți părinți inconștienți și-au adus și copilașii.

De altfel, nu este pentru prima data când “Cursa Golanilor”, așa cum este cunoscută printre participanți, face victime. Anul trecut, o mașină a deparat și s-a dus zeci de metri pe câmp, fiind la un pas să se răstoarne. În 2017, chiar starețul Benedict Manolache era prezent în mijlocul teribiliștilor, după cum lesne se poate observa din fotografii.

“Îi mulțumim proprietarului fostei unități militare din comuna Siliștea Gumești pentru declarația scrisă- NU MĂ DERANJEAZĂ LINIUȚELE ORGANIZATE PE PRIOPRIETATEA MEA-“ este mesajul postat pe o pagină de socializare de către unul dintre organizatorii curselor ilegale de mașini. Cu alte cuvinte, Starețul Benedict Manolache și-a dat acordul pentru eveniment, deși, contactat telefonic, a spus că nu știe nimic, că a fost efectiv deranjat de motoarele turate la maxim. Din spusele participanților, se pare că s-a adunat o sumă importantă de bani, ce, ulterior, a fost înmânată strarețului Benedict.

Potrivit IPJ Teleorman,în cursul zilei de sâmbătă, zi în care s-a desfășurat cursa ilegală de mașini, mai multe autoturisme au fost oprite în trafic, oamenii legii aplicând amenzi pentru depășirea legală a vitezei, nepurtarea centurii de siguranță și defecțiuni la sistemul de direcție.

Potrivit declarției reprezentanților Federației Române de Automobilism Sportiv, din anul 2019, “liniuțele” au devenit sport naţional, sub titulatura de DRAGRACING, evenimente desfășurate fără aprobări din partea autorităților, la care nu sunt prezente echipaje de salvare, poliție sau firme de pază, care să acționeze în momentul unor situații neprevăzute.

topul săptămânii