vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Sfârșit tragic pentru o femeie din Merenii de Jos

O femeie de 58 de ani, din Merenii de Jos, a ars de vie într-un incendiu care i-a cuprins locuința duminică seară. Potrivit ISU Teleorman, salvatorii au fost sesizați în jurul orei 20.20, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD.

“Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul casei, într-un dormitor. Din păcate, în interior a fost găsit și trupul carbonizat al unei femei, de 58 de ani”, transmite ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, au intervenit la 84 misiuni, dintre acestea 68 vizând paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2. De asemenea, salvatorii au intervenit și pentru stingerea a șapte incendii.

topul săptămânii