7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Sfârșit tragic pentru o femeie din Merenii de Jos

O femeie de 58 de ani, din Merenii de Jos, a ars de vie într-un incendiu care i-a cuprins locuința duminică seară. Potrivit ISU Teleorman, salvatorii au fost sesizați în jurul orei 20.20, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD.

“Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul casei, într-un dormitor. Din păcate, în interior a fost găsit și trupul carbonizat al unei femei, de 58 de ani”, transmite ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, au intervenit la 84 misiuni, dintre acestea 68 vizând paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2. De asemenea, salvatorii au intervenit și pentru stingerea a șapte incendii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE