joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

TIR și autoutilitară, implicate într-un accident rutier pe DN52, la ieșire din Alexandria către Turnu Măgurele

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe DN52, la ieșire din Alexandria către Turnu Măgurele.

Din primele date, în urma evenimentului rutier trei victime, respectiv șoferul autotrenului și două persoane din autoutilitară.

Potrivit martorilor, se pare că autotrenul se îndrepta în direcția Alexandria – Turnu Măgurele, iar la un moment dat, din cauze ce vor fi stabilite din cercetări, a virat stânga și a lovit în plin autoutilitara.

În urma impactului, au fost transportați la spital șoferul TIR-ului, cu traumatism membru inferior, șoferul autoutilitarei, cu fractură a membrului superor, și soția acestuia, cu atac de panică și traumatisme minore.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

De asemenea, oamenii legii au preluat cazul și fac cecetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii