7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

TIR și autoutilitară, implicate într-un accident rutier pe DN52, la ieșire din Alexandria către Turnu Măgurele

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe DN52, la ieșire din Alexandria către Turnu Măgurele.

Din primele date, în urma evenimentului rutier trei victime, respectiv șoferul autotrenului și două persoane din autoutilitară.

Potrivit martorilor, se pare că autotrenul se îndrepta în direcția Alexandria – Turnu Măgurele, iar la un moment dat, din cauze ce vor fi stabilite din cercetări, a virat stânga și a lovit în plin autoutilitara.

În urma impactului, au fost transportați la spital șoferul TIR-ului, cu traumatism membru inferior, șoferul autoutilitarei, cu fractură a membrului superor, și soția acestuia, cu atac de panică și traumatisme minore.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

De asemenea, oamenii legii au preluat cazul și fac cecetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE