7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Singură pe străzi în ziua de Florii, ajutată de o jandarmeriță cu suflet mare

O văduva în vârstă de 70 ani, venită în Alexandria după copilul bolnav internat în spitalul județean, a ajuns să doarmă pe străzi, în frig și ploaie.

Aceasta s-a adăpostit în scară blocului G100 din cartierul PECO, vis a vis de Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, Teleorman, România.

Un echipaj de la JANDARMERIA Alexandria a observat-o în timp ce trecea speriată strada, și au urmărit-o până în scară blocului unde s-a ascuns.


Oamenii legii au aflat povestea tristă a acesteia: după ce i-a murit soțul i s-a îmbolnăvit grav băiatul, bătrână a venit după acesta de la Roșiori de Vede, însă a rămas fără bani să se întoarcă înapoi.

O jandarmeriță i-a oferit o sticla cu apă, un senviș cald, bani de autobuz și, mai ales, o vorba bună.

Din păcate, mâine, duminică și sărbătoare, nu circulă microbuzul spre Roșiori, unde femeia locuiește la azil, așa că ar fi binevenit un ajutor că aceasta să nu stea în ploaie chiar în ziua de Florii.

Poate cineva o va duce înapoi la azil, ori poate autoritățile rosiorene se vor mobiliza să o ia înapoi, că de la primăria Alexandria știm deja răspunsul: „nu are buletin de Alexandria, nu are ce căuta la căminul social”

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE