marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șoc și groază pentru grupul de interese format în jurul actualei conduceri a primăriei Alexandria

În data de 13 martie, printr-o postare pe pagina de facebook a consilierului local Gabriel Bulumac, al municipiului Alexandria, acesta aducea la cunoștința cetățenilor, că primăria a aprobat instalarea unui Parc de distracții temporar în Parcul Pădurea Vedea, deși nu avea acest drept.

„Am continuat demersul meu pentru aflarea legalității acestui parc, printr-o interpelare în ședința de Consiliu Local din data de 29.02.2021, unde am pus o întrebare simplă:

În baza cărei Legi ați putut să aprobați amplasarea unui parc de distracții temporar în Pădurea Vedea, având în vedere faptul că, nu aveți dreptul de a administra această pădure?

Sigur, supărarea a fost mare atunci când am întrebat, dar răspunsul pe care l-am primit pe data de 12.04.2021 a fost incredibil.

Mie nu îmi vine să cred cât de ușor semnează angajații primăriei ilegalitățile, doar de dragul edilului. Ei nu realizează că pot fi trași la răspundere pentru aceste semnături! Nu am fost mulțumit de răspunsul primit și am formulat în scris o altă întrebare legată de modul cum se furnizează energie electrică pentru acest parc de distracții temporar.

Șoc și groază pentru grupul de interese format în jurul actualei conduceri a primăriei! Parcul fusese amplasat fără aviz și branșat ilegal la rețeaua de iluminat public a orașului, exact cum am bănuit.

Așa că, pe data de 01.04.2021, la 17 zile după prima mea postare, au chemat repejor la primărie beneficiarul acestei ilegalități, pentru a încerca să dreagă busuiocul. L-au pus să formuleze rapid o solicitare de închiriere pădure precum și o solicitare de branșare la rețeaua electrică a primăriei municipiului Alexandria, asta după ce era deja branșat ilegal de o lună de zile.

Mai mult decât atât, conducerea a și aprobat ambele cereri în aceeași zi și au născocit o formulă de calcul pentru calcului energiei electrice, doar pe baza unor declarații, iar suma care le-a ieșit este de doar 287, 55 lei/ lună. E clar! Actuala conducere a primăriei este tobă de administrație publică! Nu știu nici măcar faptul că, instituția pe care vremelnic o conduc, nu are licență emisă de ANRE pentru furnizare energie electrică și conform Codului Fiscal nu au dreptul să facă asta, iar formula de calcul inventată de ei nu respectă ORDINUL 121/2015 și nici ODRINUL 235/2019.

Cetățenii orașului iubesc acest parc, dar nu iubesc hoțiile și ilegalitățile petrecute sub atenta supraveghere a primarului cu multiple mandate la activ. Am cerut lămuriri suplimentare și vă voi ține la curent cu hoțiile din minunatul parc Pădurea Vedea.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii