vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șocant! Cinci copii erau înghesuiți pe bancheta din spate a mașinii implicate în accidentul rutier în care un tânăr din Didești și-a pierdut viața

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut, ieri după amiază, pe DN65 A, între Dobrotești și Cucuieti, în care un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața.

Cu toate că, inițial, în accident au fost implicați un copil de 16 ani, care a decedat, și șoferul, care a scăpat teafăr, se pare că ies la iveală detalii șocante. Bărbatul de 33 de ani, originar din Suceava, avea mașina ticsită cu copii.

CITESTE SI: Detalii șocante din accidentul în care un tânăr din Didești și-a pierdut viața

Mai mult, spun martorii, o fetiță ar fi intrat în autoturism constrânsă de minorul de 16 ani. Imediat după accident, desi răniți, copiii au fugit din mașina răsturnată unde au văzut cu ochii pe câmp, înainte ca poliția să ajungă la fața locului. Cu excepția unei fete, toți au ajuns răniți la spitale din Teleorman și București, însă la ore bune după producerea accidentului.

Pentru băiatul de 16 ani nu s-a mai putut face nimic, cu toate că la fața locului a intervenit chiar și un elicopter SMURD.

Povestea care stă la baza producerii tragediei este una cel puțin ciudată, având în vedere că, practic, bărbatul de 33 de ani îl cunoscuse minorul de 16 pe o rețea de socializare. Din motive pe care le cercetăm deja într-o ancheta jurnalistică, cei doi au hotărât să se cunoască duminică, 2 aprilie, în Teleorman. Bărbatul s-a deplasat cu un autoturism Opel Astra G, o mașină destul de micuță, în localitatea de domiciliu a adolescentului, iar în mașină a urcat nu mai puțin de șase copii: minorul de 16 ani în dreapta, iar pe bancheta din spate încă cinci copii: un băiețel și patru fetițe.

Din cauza viteze excesive, într-o curbă mașina s-a răstunat în afara părții carosabile. Minorul de 16 ani, din dreapta, care nu purta centura de siguranță, a fost azvârlit din mașină și a suferit răni cumplite, murind pe loc.
Ceilalți cinci copii care se aflau pe bancheta din spate au ieșit din mașină și au fugit peste câmp, acasă, nu știm deocamdată dacă la amenințările șoferului sau din proprie inițiativă.

Ore bune mai târziu, cu excepția unei fete, toți cei patru minori au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale. Doua fetițe, de 12 și 14 ani, au ajuns la spitalul Budimex din București, un băiețel de 11 ani a ajuns la chirurgie pediatrică la Spitalul Județean din Alexăndria, și a fost transferat ulterior la Spitalul Bagdasar din Capitala, iar o fetiță de 13 ani a rămas internată la spitalul Caritas din Roșiori de Vede.

Șoferul și încă o copila au scapăt nevătămați, însă la fața locului a rămas doar șoferul, care ar fi declarat oamenilor legii că se afla în mașină doar cu băiatul decedat în accident.

Rămâne de văzut de ce avea individul originar din jud Suceava mașina ticsită de copii, de ce aceștia au fugit, de ce o fată a intrat mai mult forțată în mașină, dar și care a fost motivul pentru care individul a venit în Teleorman și a umplut o mașină micuță cu minori pe care nu îi cunoștea dinainte, toți fiind „plasați” de băiatul mort pe care îl cunoscuse pe o aplicație dubioasa pe mobil.

ImpactNEWS24 va ancheta acest caz și vă vom tine la curent.

topul săptămânii