vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

ŞOCANT!  O femeie, călcată de un camion la Turnu Măgurele


Sinucidere în Turnu Măgurele. Joi dimineața, în Turnu Măgurele, a fost anunțat un grav accident de circulație, pe care presa obișnuită să scrie „după ureche” , fară să cerceteze sau să meargă la fața locului, l-a tratat că pe o „acroșare”.

O femeie de 65 de ani a pierit cu răni groaznice sub roțile unui camion. În urma investigațiilor realizate de ImpactNews24, am aflat de fapt că femeia și-a dorit cu tot dinadinsul moartea, așteptând momentul să se arunce în fața mastodontului. Cumplitul accident a fost surprins de camere video.

Atenție , imagini cu puternic impact emoțional +18

IPJ TELEORMAN: La data de 18 mai, a.c., ora 10.24 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele – Biroul Rutier au constatat faptul că, în timp ce un bărbat de 62 de ani, din comuna Islaz, județul Teleorman, conducea un camion în municipiu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat un pieton, o femeie de 65 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii de 65 de ani, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Victima accidentului rutier din municipiul Turnu Măgurele,o femeie în vârstă de 65 de ani a decedat.

topul săptămânii