joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

SOCANT: Profanare de morminte in Alexandria. Cadavre mutilate si lasate inclusiv fara dantura.

Atentie: urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Cimitirul Sfanta Adormire din Alexandria a fost in acest sfarsit de saptamana scena unor peisaje macabre: cavouri sparte, lucruri aruncate vraiste, sicrie intoarse cu susul in jos si cadavre mutilate.

S-a dat alarma ieri dimineata, cand rudele venite sa aduca un omagiu celor trecuti in neffinta au sesizat cavoul spart si cadavrul scos din locul de veci. In total, cinci cavouri au fost sparte, cel mai probabil in noaptea de sambata spre duminica.

Hotii au actionat ca adevarati profesionisti, nelasand , la o prima vedere, urme care sa ii compromita, drept pentru care nici autoritatile nu au suspecti.

Au fost sparte cavouri care indicau faptul ca persoane instarite au fost ingropate acolo, insa si unul gol, unde nu era nimeni.

Unde au gasit cadavre, au lasat prapad: au furat tot ce le-a picat la mana, de la lantisoare si inele si pana la dantura de aur a decedatilor, profanand cadavrele fara mila si fara frica de Dumnezeu sau de lege.

Altminteri, primaria a montat mai multe panouri care avertizeaza ca zona este sub „supraveghere video”, dar doar atat. Camerele video nu exista.

Pana la aceasta ora, cinci cavouri au fost confirmate ca fiind sparte, politistii criminalisti efectuand cercetari la fata locului in decursul zilelor de ieri si de astazi.

Dintre localnici, nimeni nu a vazut, nimeni nu a auzit nimic.

In Cimitirul Sfanta Adormire sunt mai multe cavouri „de lux” , apartinand unor cetateni de etnie rroma, unele dintre ele fiind inclusiv dotate cu sisteme de alarma conectate de la firme de paza de profil.

topul săptămânii