20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

VIDEO Accident MORTAL între Comoara și Drăgănești Vlașca

Bărbat mort într-un accident produs între Comoara și Drăgănești Vlașca, după ce duba în care se afla a intrat într-un copac

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața, vineri seară, după ce autoutilitara în care se afla a intrat într-un copac, după care s-a răsturnat.

Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care leagă satul Comoara de localitatea Drăgănești Vlașca, iar traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, în cazul acestuia a fost declarat decesul.

Potrivit martorilor, bărbatul se îndrepta dinspre Comoara spre Drăgănești Vlașca, către stupii pe care îi deținea în apropiere.

Polițiștii au preluat cazul pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE