20.5 C
Alexandria
joi, octombrie 6, 2022

Șofer mort de beat a băgat 3 oameni în spital, unul în comă, apoi a plecat să se culce.

UPDATE: Șoferul care a provocat accidentul rutier de la Gălăteni a fost reținut de oamenii legii și va fi prezentat instanței de judecată pentru propunerea de arestare preventivă, a anunțat IPJ Teleorman.

Șofer mort de beat a băgat trei oameni în spital, unul în comă, apoi a plecat să se culce.

S-a întâmplat aseară la Frăsinet,în Teleorman.

Un tânăr aflat la volanul mașinii societățîi agricole la care lucrează, aburit bine de alcool, a produs un accident în localitate, lovind o mașină parcată. A plecat de la locul accidentului, și a mai produs unul, câțiva km depărtare, la Gălăteni, de dată această cu trei victime: a pierdut controlul volanului și a ieșit în afară părții carosabile, lovind doi tineri, de 18 și 26 de ani, fiind rănit și pasagerul din dreapta.

Tânărul de 26 de ani a ajuns în comă la spital.

Tot la spital au ajuns și celălalt tânăr, dar și pasagerul din dreapta. Însă acesta din urmă mai târziu, pentru că situația a devenit că în Caragiale: după producerea celui de-al doilea accident, șoferul a scos pasagerul din dreapta din mașină, și l-a ajutat să meargă șchiopătând kilometri întregi pe câmp, ascunzându-se în societatea agricolă în care lucrează.

Deși mașina a fost abandonată cu acte cu tot, polițiștii nu au fost în stare ore întregi să dea de șoferul vinovat. Abia la peste trei ore de la producerea accidentelor, patronul societățîi agricole a sunat la 112, iar polițiștii l-au găsit pe șofer dormind bine-merci.

Se pare că patronul, care era și proprietarul mașinii, ar fi fost amenințat de șofer să nu apeleze la oamenii legii, pentru că ar fi fost băut și ar fi așteptat să îi iasă alcoolul din sânge, însă patronul ar fi așteptat ca acesta să se culce și a sunat la 112.

Oamenii legii l-au condus pe șofer la spital pentru recoltarea de probe biologice, întrucât în alcooltest valoarea a ieșit 0.67 la mie alcool pur în aerul expirat, însă chiar și așa suspectul a fost condus înapoi în comuna  Gălăteni pe scaunul din drepată al mașinii de poliție.

Tot la spital a ajuns și pasagerul din dreapta , cu răni la picior, însă polițiștii au aflat de existența lui de la jurnaliștii ImpactNews24.

Momentan, chiar și cu toată această tetavură , șoferul care a băgat 3 oameni în spital, apoi s-a culcat, nu a fost reținut nici până acum.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE