3.9 C
Alexandria
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO Fetiță de 7 ani, lovită de o mașină. Șoferul a fost reținut

O fetiță de 7 ani, din Roșiori, a fost lovită, seara trecută, de o mașină al cărei șofer, tot din municipiu, ar fi dat cu saptele și n-ar fi văzut-o pe micuță. După impact, bărbatul a fugit de la locul accidentului, acesta fiind găsit ulterior acasă de către oamenii legii. Șoferul a fost testat alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ, însă acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Și tot la Alexandria au ajuns și rudele micuței, chitite pe scandal, la unitatea medicală deplasându-se și mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, pentru a calma spiritele.

Însă în tot scandalul, pata de culoare a fost un jandarm care, nu se știe în ce împrejurări, a declanșat tubul de spray lacrimogen.

Ce a urmat nu mai are nevoie de cuvinte – după ce și-a dat cu spray în ochi, jandarmul a ajuns la UPU pentru îngrijiri medicale, iar tot ce mișca în fața spitalului, de la gură-cască și oameni croiți pe scandal, la polițiști, s-au evaportat numaidecât.

Practic, jandarmul a reușit, fără să vrea, să disperseze mulțimea de la intrarea în spital, inclusiv pe gălăgioșii care veniseră, ca de obicei în astfel de cazuri, să facă scandal.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE