0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Tânăr căutat în apele fluviului Dunărea, la Zimnicele. O adolescentă care era împreună cu acesta a fost salvată de niște cetățeni bulgari

Un tânăr de aproximativ 18 ani, posibil înecat, este căutat de pompierii militari în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Zimnicele.

O adolescentă de aproximativ 16 ani, care era împreună cu acesta, a fost salvată de niște cetățeni bulgari și primește îngrijiri medicale de la un echipaj deplasat la fața locului.

Potrivit ISU Teleorman, evenimentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112, la ora 17.58. Se pare că împreună cu acesta se afla și o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câțiva cetățeni bulgari cu o barcă.

Adolescenta a fost preluată de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță, pentru îngrijiri medicale.

Misiunea de căutare este efectuată de echipajele de scafandri din cadrul ISU Teleorman și ISU Giurgiu, care acționează în zonă cu o barcă de salvare și echipamente specifice.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE