miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șofer prins băut la volan în Alexandria

Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului în cazul unui bărbat depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Alexandria, deși ar fi consumat băuturi alcoolice și avea permisul de conducere suspendat.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Dunării, prezentând halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că acestuia îi fusese anterior suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii