34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Doru Coliu îi oferă senatorului Pîrvulescu ca „tratament” pentru „bipolaritate”… 350000 de fluturași

Deputatul PMP Doru Coliu a răspuns în această dimineață atacurilor senatorului Eugen Pîrvulescu, printr-o postare pe facebook. Doru Coliu consideră că senatorul liberal manifestă „bipolaritate” și transmite că va distribui prin 350.000 de fluturași refuzul senatorului Eugen Pîrvulescu de a semna „pactul” pentru 300 de parlamentari și tăierea pensiilor speciale.

„Colegul de la PNL, senatorul Eugen Pîrvulescu s-a trezit indispus dimineață, și a avut o idee mai puțin genială.

Domnia sa a avut așa… o revelație și a încercat să arunce praf în ochii celor care au avut curiozitatea să citească stufoasa sa aserțiune referitoare la două inițiative legislative:
300 de parlamentari
Tăierea pensiilor speciale
Stimate coleg, sunt convins că ați trecut pe la serviciu, dar ați făcut-o cam degeaba, asta ca să fiu politicos!
Foarte probabil să nu fi știut că legea privind reducerea numărului de parlamentari a trecut TACIT ( cunoașteți termenul?) la Senat, iar la Camera Deputaților, cei ce treceau zilnic pe la serviciu, PNL-știi și USR-iștii au realizat „performanța” de a nu urca timp de doi ani pe ordinea de zi acest proiect votat de români.
Sincer, rămân stupefiat de bipolaritatea d-voastră ca și de modul voalat în care evitați semnarea pactului care vă provoacă frisoane
E o modalitate deloc ingenioasă de a refuza semnarea acestui acord și, sigur că da, teleormănenii au dreptul să cunoască poziția d- voastră în acest sens.
Așa că 350.000 de fluturași (cât numără populația Teleormanului) vor impânzi județul și vă asigur că nu voi pretinde nimic pentru publicitatea pe care v-o fac!
Doru Coliu
N-am să insist asupra faptului că inițiativele se refereau la punerea în aplicare în viitoarea legislatură și nici asupra faptului că votul PNL la acest proiect a fost negativ prin 2015.
Poate când treceți pe la serviciu incercați să acționați și în numele celor pe care ii reprezentați, nu doar pentru interesele personale!”, susține deputatul PMP Doru Coliu.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE