2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Doru Coliu îi oferă senatorului Pîrvulescu ca „tratament” pentru „bipolaritate”… 350000 de fluturași

Deputatul PMP Doru Coliu a răspuns în această dimineață atacurilor senatorului Eugen Pîrvulescu, printr-o postare pe facebook. Doru Coliu consideră că senatorul liberal manifestă „bipolaritate” și transmite că va distribui prin 350.000 de fluturași refuzul senatorului Eugen Pîrvulescu de a semna „pactul” pentru 300 de parlamentari și tăierea pensiilor speciale.

„Colegul de la PNL, senatorul Eugen Pîrvulescu s-a trezit indispus dimineață, și a avut o idee mai puțin genială.

Domnia sa a avut așa… o revelație și a încercat să arunce praf în ochii celor care au avut curiozitatea să citească stufoasa sa aserțiune referitoare la două inițiative legislative:
300 de parlamentari
Tăierea pensiilor speciale
Stimate coleg, sunt convins că ați trecut pe la serviciu, dar ați făcut-o cam degeaba, asta ca să fiu politicos!
Foarte probabil să nu fi știut că legea privind reducerea numărului de parlamentari a trecut TACIT ( cunoașteți termenul?) la Senat, iar la Camera Deputaților, cei ce treceau zilnic pe la serviciu, PNL-știi și USR-iștii au realizat „performanța” de a nu urca timp de doi ani pe ordinea de zi acest proiect votat de români.
Sincer, rămân stupefiat de bipolaritatea d-voastră ca și de modul voalat în care evitați semnarea pactului care vă provoacă frisoane
E o modalitate deloc ingenioasă de a refuza semnarea acestui acord și, sigur că da, teleormănenii au dreptul să cunoască poziția d- voastră în acest sens.
Așa că 350.000 de fluturași (cât numără populația Teleormanului) vor impânzi județul și vă asigur că nu voi pretinde nimic pentru publicitatea pe care v-o fac!
Doru Coliu
N-am să insist asupra faptului că inițiativele se refereau la punerea în aplicare în viitoarea legislatură și nici asupra faptului că votul PNL la acest proiect a fost negativ prin 2015.
Poate când treceți pe la serviciu incercați să acționați și în numele celor pe care ii reprezentați, nu doar pentru interesele personale!”, susține deputatul PMP Doru Coliu.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE