6,159FaniÎmi place
0.6 C
Alexandria
6,159FaniÎmi place

Surpriza viitoarelor alegeri?

De interes

VIDEO.Teleormănean santajat cu imagini compromiţătoare

UPDATE: Potrivit unor surse, bărbatul din Teleorman este un preot din Videle, iar suspecții aveau înregistrări cu acesta în...

Avertizare de ultimă oră de la meteorologi. Ninsori, vânt puternic și polei

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea pentru sudul tării. Meteorologii anunță că în intervalul 09 ianuarie,...

ULTIMA ORĂ! Agresorul femeii înjunghiata în Alexandria a fost reținut

Bărbatul care ieri și-a înjunghiat partenera a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările au continuat astăzi, după ce...

Eveniment politic important prilejuit ieri de ședința PMP-Teleorman condusă de președintele organizației,dl Doru Coliu, deputat PMP, ședință la care a fost prezent și dl Florin Creț, ministru secretar de stat în cadrul MLPDA.


Desfășurată în localitatea Poroschia, într-un cadru natural deosebit, întrunirea s-a bucurat de un număr mare de participanți, nume cu greutate în viața socio-culturală a județului dar și de o infuzie puternică de tineri hotărâți să încerce afirmarea pe drumul sinuos al politicii.

O surpriză plăcută, o altă imagine a unui partid ce la un moment dat părea mai degrabă un figurant și nu un actor pe eșichierul politic al județului.


Am desprins diversitate de idei, o viziune modernă, aplomb, dar mai ales multă transparență din partea participanților.
În ceea ce privește agenda discuțiilor, ea s-a axat pe prezentarea candidaților pentru primării, evocarea situației partidului de la numirea d-lui Doru Coliu și până în prezent, propuneri pentru candidatura la funcția de președinte CJ, dar și constituirea CEJ al PMP – Teleorman.

Au fost deasemenea nominalizate persoanele ce vor ocupa diferite funcții în organigrama PMP-Teleorman.
Multe nume noi, și interesant de văzut modul în care acești proaspăt numiți vor reuși să sincronizeze aspirațiile cetățenilor cu propriile lor programe, altfel ambițioase, pline de conținut.

In rest, nume cu ștaif pentru candidaturile la funcțiile de primari, în majoritate personalități cunoscute pe plan local, cu o misiune dificilă în contextul politic actual din județ dar cu șanse reale de a accede la fotoliile de primar!

De urmărit ascensiunea acestui partid în noua formulă, hotărât pare-se să monopolizeze atracția cetățenilor din județ cu proiectele sale îndrăznețe, același partid care acum insă emană un curent nou, democratic și mult, foarte mult optimism!

Alexandria
cer acoperit de nori
0.6 ° C
0.6 °
0.6 °
50 %
1.3kmh
92 %
lun
-1 °
mar
-1 °
mie
4 °
joi
5 °
vin
7 °

Incendiu cu victimă la Islaz

În această seară, la ora 17.53, pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la...

Covid 19

Romania
693,644
Cazuri confirmate
Updated on January 18, 2021 8:59 am
54,009
Cazuri active
Updated on January 18, 2021 8:59 am
17,221
Decese
Updated on January 18, 2021 8:59 am

Alte articole