miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Surpriza viitoarelor alegeri?

Eveniment politic important prilejuit ieri de ședința PMP-Teleorman condusă de președintele organizației,dl Doru Coliu, deputat PMP, ședință la care a fost prezent și dl Florin Creț, ministru secretar de stat în cadrul MLPDA.


Desfășurată în localitatea Poroschia, într-un cadru natural deosebit, întrunirea s-a bucurat de un număr mare de participanți, nume cu greutate în viața socio-culturală a județului dar și de o infuzie puternică de tineri hotărâți să încerce afirmarea pe drumul sinuos al politicii.

O surpriză plăcută, o altă imagine a unui partid ce la un moment dat părea mai degrabă un figurant și nu un actor pe eșichierul politic al județului.


Am desprins diversitate de idei, o viziune modernă, aplomb, dar mai ales multă transparență din partea participanților.
În ceea ce privește agenda discuțiilor, ea s-a axat pe prezentarea candidaților pentru primării, evocarea situației partidului de la numirea d-lui Doru Coliu și până în prezent, propuneri pentru candidatura la funcția de președinte CJ, dar și constituirea CEJ al PMP – Teleorman.

Au fost deasemenea nominalizate persoanele ce vor ocupa diferite funcții în organigrama PMP-Teleorman.
Multe nume noi, și interesant de văzut modul în care acești proaspăt numiți vor reuși să sincronizeze aspirațiile cetățenilor cu propriile lor programe, altfel ambițioase, pline de conținut.

In rest, nume cu ștaif pentru candidaturile la funcțiile de primari, în majoritate personalități cunoscute pe plan local, cu o misiune dificilă în contextul politic actual din județ dar cu șanse reale de a accede la fotoliile de primar!

De urmărit ascensiunea acestui partid în noua formulă, hotărât pare-se să monopolizeze atracția cetățenilor din județ cu proiectele sale îndrăznețe, același partid care acum insă emană un curent nou, democratic și mult, foarte mult optimism!

topul săptămânii