marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

I-a scos ochiul dintr-o singură lovitură. Polițist bătut în Alexandria

Comuna Bragadiru, județul Teleorman. Pe aceeași stradă pe care în urmă cu aproximativ două săptămâni un bărbat îsi omora tatăl cu o furcă, ieri, dimineata, un tânăr a fost lovit cu o sticlă, chiar de amicul de pahar.

Se pare ca atât agresorul, cât și victimă sa erau buni prieteni si chiar își petrecusera noaptea împreună. Pe fondul unei altercatii spontane, unul dintre ei a pus mâna pe o sticlă, lovindu-si amicul în zona capului. Cu un ochi scos, tânărul a fost transportat la un spital din capitală, în stare foarte gravă.

Cu o seara înainte de acest eveniment, un polițist care era în timpul liber a fost bătut la intersecția străzilor București cu, Cuza Vodă. Tot pe fondul consumului de alcool s-a întâmplat și acest conflict.

Însă, ce e frapant este faptul că la câțiva metri de locul bătăii erau două mașini ale poliției locale, care, deși vedeau ce se întampla, au mai fost si atentionanti de trecători, dar, spre surprinderea noastră nu au intervenit în niciun fel.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii