22.3 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

I-a scos ochiul dintr-o singură lovitură. Polițist bătut în Alexandria

Comuna Bragadiru, județul Teleorman. Pe aceeași stradă pe care în urmă cu aproximativ două săptămâni un bărbat îsi omora tatăl cu o furcă, ieri, dimineata, un tânăr a fost lovit cu o sticlă, chiar de amicul de pahar.

Se pare ca atât agresorul, cât și victimă sa erau buni prieteni si chiar își petrecusera noaptea împreună. Pe fondul unei altercatii spontane, unul dintre ei a pus mâna pe o sticlă, lovindu-si amicul în zona capului. Cu un ochi scos, tânărul a fost transportat la un spital din capitală, în stare foarte gravă.

Cu o seara înainte de acest eveniment, un polițist care era în timpul liber a fost bătut la intersecția străzilor București cu, Cuza Vodă. Tot pe fondul consumului de alcool s-a întâmplat și acest conflict.

Însă, ce e frapant este faptul că la câțiva metri de locul bătăii erau două mașini ale poliției locale, care, deși vedeau ce se întampla, au mai fost si atentionanti de trecători, dar, spre surprinderea noastră nu au intervenit în niciun fel.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE