27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

I-a scos ochiul dintr-o singură lovitură. Polițist bătut în Alexandria

Comuna Bragadiru, județul Teleorman. Pe aceeași stradă pe care în urmă cu aproximativ două săptămâni un bărbat îsi omora tatăl cu o furcă, ieri, dimineata, un tânăr a fost lovit cu o sticlă, chiar de amicul de pahar.

Se pare ca atât agresorul, cât și victimă sa erau buni prieteni si chiar își petrecusera noaptea împreună. Pe fondul unei altercatii spontane, unul dintre ei a pus mâna pe o sticlă, lovindu-si amicul în zona capului. Cu un ochi scos, tânărul a fost transportat la un spital din capitală, în stare foarte gravă.

Cu o seara înainte de acest eveniment, un polițist care era în timpul liber a fost bătut la intersecția străzilor București cu, Cuza Vodă. Tot pe fondul consumului de alcool s-a întâmplat și acest conflict.

Însă, ce e frapant este faptul că la câțiva metri de locul bătăii erau două mașini ale poliției locale, care, deși vedeau ce se întampla, au mai fost si atentionanti de trecători, dar, spre surprinderea noastră nu au intervenit în niciun fel.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE