luni, aprilie 15, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un tânăr de 25 de ani, omorât cu cinci lovituri de cuțit.

Crimă oribilă, în această noapte, în comuna Islaz. După ce au băut mai multe pahare la “Dializa”, o cârciumă de pe raza localității, doi tineri s-au luat la harță. Totul, spun cei prezenți, ar fi pornit de la o țigară.

Pentru că a refuzat să-i dea o țigaretă, unul dintre ei, un băiat de 20 de ani, student la Politehnică, a scos cuțitul și l-a ucis pe tânărul de 25 de ani, cu cinci lovituri înfipte în piept, în zona inimii.

Moartea a survenit instantaneu iar echipajele de salvare solicitate să intervină nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul. Ulterior, pentru a scăpa de arma albă, criminalul l-a aruncat în WC, acolo fiind găsit de criminaliști.

Conform unor surse judiciare, ucigașul ar fi declarat că “mortul” îl șicana de vreo două săptămâni, din momentul în care a revenit în localitate, din Germania, și de atunci, a început să umble cu cuțitul la el, semn că a premeditat crima.

R. Mădălin a fost reținut de polițiști și dus pentru audieri, la sediul Poliției din Turnu Măgurele. În cursul zilei, procurorii vor cere instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

topul săptămânii