joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Suspectul oribilei crime din Alexandria a fost prins la Bragadiru și este audiat de ore bune la Parchet

Principalul suspect al crimei care a zguduit Alexandria a fost prins la Bragadiru, acesta fiind audiat deja de mai multe ore de anchetatori.

Potrivit unor surse judiciare, se pare că acesta și victima erau în plin proces de separare, iar motivul care ar fi dus la oribila crimă ar fi fost chiar bunurile pe care ar fi trebuit să le împartă. Din spusele apropiaților, femeia de 36 de ani ar fi discutat noaptea trecută cu o colegă de serviciu până la o oră târzie pe o aplicație de mesagerie, după care din locuința în care aceasta locuia cu cel care avea să-i devină călău au început să se audă zgomote puternice.

Însă scandalurile erau la ordinea zilei de ceva vreme în casa celor doi, așa că nimeni nu s-a sesizat. La un moment dat s-a lăsat liniștea, liniște ce s-a prelungit azi dimineață, când mama bărbatului a încercat să ia legătura cu cei doi, însă niciunul nu a răspuns la telefon. Așa că femeia a decis să meargă în apartamentul în care locuiau cei doi, unde a făcut șocanta descoperire – cea care i-a fost practic noră zăcea fără suflare. Telefoanele, atât al femeii, cât și ale fiului său erau în apartament.

Bărbatul, care este principalul suspect în acest caz, a plecat din apartament și a fost depistat de polițiști aproape de Bragadiru, câteva ore mai târziu.

CITESTE SI: Suspiciune de crimă în Alexandria. Femeie găsită fără viaţă

Din primele date, tânăra era de loc din Roșiori de Vede și lucra de câțiva ani la un depozit din Alexandria, unde era contabilă. Viața i-a fost curmată noaptea trecută de cel cu care împărțea casa de mai bine de un an de zile. Din primele date, decesul a fost provocat prin asfixiere mecanică, înformații oficiale în acest caz nefiind comunicate oficial deocamdată.

topul săptămânii