22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Tânăr ajuns la Urgențe cu arsuri, după ce a aprins focul cu benzină

Ieri noapte, la ora 23.05, un cetățean din localitatea Stejaru a încercat să aprindă focul în centrala de încălzire a locuinței cu benzină. Flăcările au fost atât de mari, încât incendiul s-a extins rapid la acoperișul casei, realizat din lemn și tablă, pe cca. 10 mp și la 3 grinzi din lemn, cu pericol de distrugere a întregului imobil.

Proprietarul, un tânăr de 19 ani, în încercarea de a stinge focul până la sosirea pompierilor militari roșioreni, a suferit arsuri de gradul I și II, la nivelul membrului inferior stâng.

Cele două echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, sosite cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, au reușit să lichideze în limitele găsite incendiul, în timp ce victima a primit primul ajutor din partea paramedicilor și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE