34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Tânăr din Buzescu reținut de polițiști

Polițiștii teleormăneni au întocmit dosar penal unui bărbat pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Buzescu a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform biroului de presă din cadrul IPJ Teleorman ”activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi mers la o societate comercială din localitatea de domiciliu pentru a cumpăra băuturi alcoolice, fără a avea asupra sa bani. Angajata societății a refuzat să îl servească, moment în care bărbatul ar fi devenit agresiv, adresând injurii și lovindu-l pe unul dintre angajați cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta ar fi lovit cu picioarele ușa de acces în magazin, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică. Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE