joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr din Buzescu reținut de polițiști

Polițiștii teleormăneni au întocmit dosar penal unui bărbat pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Buzescu a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform biroului de presă din cadrul IPJ Teleorman ”activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi mers la o societate comercială din localitatea de domiciliu pentru a cumpăra băuturi alcoolice, fără a avea asupra sa bani. Angajata societății a refuzat să îl servească, moment în care bărbatul ar fi devenit agresiv, adresând injurii și lovindu-l pe unul dintre angajați cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta ar fi lovit cu picioarele ușa de acces în magazin, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică. Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria”.

topul săptămânii