joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr sechestrat și torturat de zeci de rromi din Brânceni. Au turnat sare și apă clocotită pe el și au transmis în direct pe tiktok

Tânăr sechestrat și torturat de zeci de rromi din Brânceni. Au turnat sare și apă clocotită pe el și au transmis în direct pe tiktok

A trăit clipe de groază după ce a ajuns în Teleorman, văzându-și moartea cu ochii. Un tânăr din Drăgășani, jud. Vâlcea, a cunoscut o puștoaică pe Facebook, cu care a început să converseze.

Au convenit că pot trece la pasul următor, să se cunoscă în persoană.

Fata i-a dat share location în Teleorman, localitatea Brânceni. Odată ajuns aici, pentru tânăr a început un adevărat coșmar.

Acesta a fost înconjurat de zeci de cetățeni rromi, care l-au sechestrat, bătut și umilit. Pentru că tacâmul să fie complet, au transmis o parte din umilințe în direct pe tiktok.

Totul a început în locul unde tânărul a coborât din mașină pentru a se cunoste cu fata cu care se conversa pe o celebră rețea de socializare. Acesta a început să fie luat la pumni de mai mulți localnici din Branceni, rude ale fetei. Apoi a fost băgat cu forța într-o locuința, unde a fost bătut și umilit: zeci de persoane l-au înconjurat și mai mulți au turnat apă fiartă pe el, sare, și l-au lovit, se pare, zeci de minute. 

Tortură a fost filmată de mai multe persoane, una transmițând și în direct pe tiktok.

Odată scăpat din ghearele agresorilor, tânărul a ajuns plin de răni la Spitalul Județean de Urgență din Aleaxndria, în jurul orelor 21.

Poliția a intrat pe fir și a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate și loviri și alte violente pe numele a 5 persoane, însă nici până în acest moment tânărul nu s-a prezentat la poliție pentru a depune plângere, fiind amenințat că dacă o va face, va avea și mai mult de suferit.


În aceste momente, victima pare că se ascunde în județul vecin, de frica agresorilor.

IPJ TELEORMAN: “La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

În urma activitaților desfașurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

topul săptămânii