8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Oribil! Spălau și îmbălsămau morții la doi pași de bucătăria restaurantului de fițe, în buricul Alexandriei

Oribil! Spălau și îmbălsămau morții la doi pași de bucătăria restaurantului de fițe, în buricul Alexandriei. Focarul de infecție a fost dărâmat azi.

Când vine vorba de Alexandria, parcă nimic nu ne mai miră, însă faptul că de peste 4 ani de zile, într-o cămăruță lipită de două restaurante din Alexandria, unul chiar de fiță, se spălau și îmbălsamau zilnic morți, parcă ne întoarce stomacul pe dos.

Se întâmplă la doi pași de Catedrala din reședința județului, într-o cămăruță practic lipită de bucătăriile a două restaurante, unde se prepara mâncarea pe care oamenii ieșiți la masă o serveau cu drag, fără să se gândească la faptul că la nici 3 metri de ei morții erau curătati și îmbălsamati.

Muncitorilor care au dărmat șandramaua li s-a întors stomacul pe dos de la miros, au avut nevoie de trei zile să lase ușile deschise să se ducă mirosul, până să dea jos efectiv construcția.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE