1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Tânărul care s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria a MURIT

Tânărul în vârstă de 19 ani care s-a aruncat, ieri, de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria a murit astăzi dimineață la spital.

Băiatul avea multiple fracturi în urma căzăturii.

Reamintim că ImpactNews24 a descoperit un întreg lanț de nereguli la intervențiile autorităților în acest caz.

Acesta avea răni extrem de grave după ce a căzut de la etajul 8 al blocului situat în centrul Alexandriei, undeva înainte de ora 5 dimineață.

Daniel era cunoscut că fiind un băiat extrem de cuminte, locuia împreună cu părințîi, bunicii și sora în apartamentul de 3 camere situat la etajul 8 al blocului din capătul străzii Carpați.

CITESTE SI: Un tânăr de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria

Avea 19 ani și tocmai intrase la facultate, iar bunicii îi cumpăraseră o mașInă cu care să înceapă naveta, după ce urmă să se treacă la cursuri fizice, nu online.

Ar fi lăsat inclusiv un bilet de adio înainte să recurgă la acest gest.

A sărit de la geamul balconului și a căzut pe caldarâm, pe trotuarul de pe stradă București, căderea fiind atenuată de un castan din față blocului.

Era îmbrăcat numai în pijamaua de noapte, însă a rămas conștient. Le-a spus polițiștilor locali care l-au găsit că este căzut, că îi este frig și că are nevoie de ajutor.

Ambulanță SMURD a ajuns la față locului și a constatat că nu este vorba de o victima căzută pur și simplu pe stradă că i-a venit rău, ci de o persoană căzută de la etaj: avea ambele picioare cu multiple fracturi deschise, oasele ieșite pe afară, călcâiele întoarse și de asemenea ieșite pe afară, bucăți de carne sfâșiate pe trotuar.

Când paramedicul de pe ambulanță a spus că cel mai probabil este căzut de la etaj, unul dintre polițiștii locali, probabil cel care a anunțat la 112 că este o persoană „conștientă, căzută pe stradă,” a replicat tăios: „Da’ de unde știi tu?”.

Ajuns la spital, a durat ore în șir să fie stabilizat, plecând cu tensiunea 5 cu 8 de pe caldarâm și ajungând cu 3 la unitatea de primiri urgențe, aproape mort.

Leziunile suferite erau teribile și incompatibile cu viață, având șanse minime de supravieturire, medicii nedandu-i șanse să treacă peste noapte, ceea ce s-a și întâmplat.


Rămân însă mutle semne de întrebare:


1. De ce a vrut Daniel să își pună capăt zilelor?
2. De ce a fost nevoie de 3 apeluri la 112, la doar câteva minute diferența, având în vedere că la față locului nu erau decât 2 polițiști locali, care ulterior au sunat la interfon, în stradă coborând mama și bunicul victimei?
3. De ce la 112 nu s-a anunțat faptul că Daniel este căzut de la etaj cu răni grave, ci doar că este „o persoană conștientă căzute pe stradă?”
4. De ce absolut nimeni (nici poliția locală, nici angajații ISU, nici dispecerele de la 112 din dispeceratul integrat din ISU, nici angajații spitalului) nu a anunțat poliția în acest caz, criminalistii ajungând la 8 ore la locul evenimentului, după ce poliția a aflat la 6 ore din presă de eveniment?

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE