27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Telenovelă cu violență lângă Zimnicea: tânăr înjunghiat de amantul mamei prietenului lui

Eveniment inedit în Fântânele: un tânăr de aprox 25 de ani a ajuns la spital după ce a sărit în ajutorul unui prieten.

Totul a pornit după ce un alt tânăr, de aprox 23 de ani, a vrut să pună capăt relației pe care mama să, căsătorită, o avea cu un băiat din Zimnicea.

Acesta venea de mai multe ori pe săptămâna la acesta, cu bicicletă, până în satul Fântânele, făcând peste 10 km pentru aceste escapade amoroase.

Cei doi, amantul și fiul iubitei, de vârste apropiate, au stabilit să se întâlnească în zona locuinței unchiului tânărului care care venea la femeie călare pe bicicletă.

Fiul iubitei a venit însoțit de un alt prieten, poreclit Macarie,iar între cei trei a izbucnit un conflict care s-a finalizat cu Macarie înțepat de trei ori în abdomen.

Acesta a fost tranaportat de urgență la spitalul din Zimnicea, însă de aici a fost preluat de o ambulnta SMURD în mai puțîn de zece minute și transportat la spitalul județean de urgență din Alexandria.

Polițiștii efectuează cercetări, întrucât la ora redactării acestei știri nu au găsit încă armă agresiunii.

Victima este conștientă și cooperantă, însă, în funcție de rănile
suferite, se va face și încadrarea juridică a faptei.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE