joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Telenovelă în Fântânele, sfârșită violent: un băiat de 24 de ani a ajuns la spital înjunghiat de trei ori.

Telenovelă în Fântânele, sfârșită violent: un băiat de 24 de ani a ajuns la spital înjunghiat de trei ori.

Culmea, victima nu avea legătură directă cu telenovela.

Cum a început: Un băiat de 26 de ani, din Zimnicea, avea o relație cu o femeie care i-ar putea fi mama, din Fântânele.

CITESTE SI: Telenovelă cu violență lângă Zimnicea: tânăr înjunghiat de amantul mamei prietenului lui

Venea călare pe bicicletă 20 de km pe zi pentru a se întâlni cu femeia, care e și căsătorită și are și un copil de vârstă cu amoerzul.
Aseară, băiatul femeii, care voia că mama să să pună capăt relației cu amantul biciclist, l-a sunat pe tânăr pentru a tranșa lucrurile.

Aceștia au stabilit să se întâlnească în față locuinței unchiului amorezului, din localitatea Fântânele. Băiatul iubitei a venit însoțit de un prieten, în vârstă de 24 de ani, zis Macarie.

Între cei trei a izbucnit un conflict spontan, care s-ar fi lovit reciproc, iar totul a culminat cu amorezul biciclist injunghiindu-l pe Macarie de 3 ori în zona abdomenului, o dată mai adânc, chiar în zona ficatului.

O salvare de la Zimnicea a transportat „victima colaterală” la spitalul orășenesc, însă natură rănilor a făcut să solicite ambulanță SMURD care să îl transporte de urgență la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Alexandria, unde a rămas și internat.

Polițiștii, coordonați de un procuror, efectuează cercetări, iar audierile au durat târziu în noapte, până spre dimineață, întrucât nu se găsise încă obiectul cu care a fost înjunghiat prietenul băiatului amentei agresorului.

În funcție de gravitatea rănilor suferite de victima de 24 de ani, amorezul pe bicicletă, în vârstă de 26 va răspunde în față legii.

topul săptămânii