0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Teleorman: O grindă cu muncitori s-a prăbușit de la mai mulți metri. Șase persoane au fost rănite

S-a întâmplat în această dimineață în localitatea Orbească de Sus, când mai mulți bărbați,angajați ai unei firme din Comarnic care lucrau la construcția unui pod nou peste râul Teleorman,au fost surprinși de căderea grinzii pe care aceștia lucra.

Din primele informații, se pare că muncitorii sunt din Teleorman și că aceștia nu ar fi asigurat corespunzător grindă, această a intrat în balans și a căzut de la înălțimea de 5-6 metri, cu bărbații aflați pe ea.

Imagini video din drona de supraveghere, de la evenimentul din Orbească, unde o grindă a unui pod s-a prăbușit cu mai mulți muncitori.

Având în vedere numărul de victime anunțate prin 112, primarul localității a convocat CLSU, iar la față locului s-au deplasat 4 ambulanțe de la serviciul de ambulanță Teleorman, dintre care una cu medic, și o autospecială de victime multiple de la ISU Teleorman

Toate cele 6 victime au fost transportate la unitatea de primiri urgențe a spitalului județean din Alexandria, doar una fiind rănită un pic mai grav, se pare că rănile suferite de toți 6 nu le pun viață în pericol.

Unul dintre cei căzuţi de la înălţime are coaste rupte, conform primelor evaluări, iar cel peste care a căzut panoul are o fractură la antebraţ.

ISU TELEORMAN: Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a precizat că cele şase victime sunt bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Este vorba despre şase muncitori, angajaţi ai unei societăţi din Comarnic, care lucrau la podul respectiv în momentul prăbuşirii construcţiei.

IPJ Teleorman: Cinci dintre muncitorii răniţi au căzut de la aproape 6 metri înălţime

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, cinci dintre cei şase bărbaţi care lucrau la podul din Orbeasca de Sus au căzut de la aproximativ 6 metri înălţime, după ce grinda din beton pe care se aflau s-a rupt.

„La data de 29 iulie a.c., ora 9.05, am fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat următoarele:

În timp ce o echipă de muncitori, aparținând unei societăți din localitatea Comarnic,județul Prahova executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt și aceștia au căzut de la o înalțime de aproximativ 5-6 m. În urma incidentului au fost rănite 6 persoane, 5 aflate pe grindă și o persoană care se afla sub podul aflat în construcție. Victimele au fost evaluate și transportate la o unitate medicală pentru investigații. În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat”, se mai arată în informarea poliţiştilor.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE