4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Teleormanul devine, încet dar sigur, „raiul” hoților

Primăria din Mârzănești a fost prădată hoți în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din primele date, persone necunoscute au pătruns în interiorul instituției, de unde au luat mai multe bunuri de valoare, pe care le-ar putea valorifica – tablete și laptopuri, dar și o suma de bani pe care au găsit-o în primărie, după care s-au făcut nevăzuți.


Reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean spun că oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că Primăria Mârzănești a fost spartă, iar la această oră cercetările sunt în desfășurare, nefiind identificați făptașii deocamdată.


Primăria are un sistem de supraveghere video, care este și functional, însă nu dispune de paznic, au mai precizat reprezentanții Poliției Teleorman.


O adevărată desfășurare de forțe este, și la această oră, la Primăria Mârzănești, de unde oamenii legii adună probe care să-i poată ajuta să soluționeze cazul

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE