27.6 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

Hoții de catalizatoare dau tot mai multe lovituri în Alexandria

Mai multe mașini parcate în diferite zone din Alexandria au rămas fără catalizatoare, de la începutul acestui an. Ultimul catalizator a fost furat de pe o mașină din reședința de județ în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, însă având în vedere că, până acum, nu au fost prinși hoții, astfel de furturi vor continua și în perioada următoare.


În acest caz, având în vedere că echipajele de poliție care patrulează în timpul nopții sunt puține, poate n-ar fi rău ca oamenii să-și pună sisteme de alarmă pe mașini, care să-i avertizeze atunci când astfel de furturi au loc.


Atractive pentru hoți nu sunt catalizatoarele în sine, ci metalele prețioase pe care le conțin acestea și care pot fi valorificate.

Un catalizator auto poate conține aproximativ 5-7 grame de platină pură, însă cantitatea diferă în funcție de producător și model.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE