4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Hoții de catalizatoare dau tot mai multe lovituri în Alexandria

Mai multe mașini parcate în diferite zone din Alexandria au rămas fără catalizatoare, de la începutul acestui an. Ultimul catalizator a fost furat de pe o mașină din reședința de județ în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, însă având în vedere că, până acum, nu au fost prinși hoții, astfel de furturi vor continua și în perioada următoare.


În acest caz, având în vedere că echipajele de poliție care patrulează în timpul nopții sunt puține, poate n-ar fi rău ca oamenii să-și pună sisteme de alarmă pe mașini, care să-i avertizeze atunci când astfel de furturi au loc.


Atractive pentru hoți nu sunt catalizatoarele în sine, ci metalele prețioase pe care le conțin acestea și care pot fi valorificate.

Un catalizator auto poate conține aproximativ 5-7 grame de platină pură, însă cantitatea diferă în funcție de producător și model.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE