vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tineri din Teleorman prinşi la braconaj cu ogari

Trei tineri cu vârste între 31 și 33 de ani, din Teleorman, s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși în flagrant delict în timp ce vânau ilegal pe raza județului Giurgiu.

La o verificare a celor două autoturisme cu care aceștia se deplasau, oamenii legii au descoperit mai multe obiecte tăietoare, lanterne și bâte din lemn, transmite IPJ Giurgiu.

„În noaptea de 6 spre 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au depistat în flagrant delict, pe D.N.61, între localitățile Clejani și Milcovățu, trei bărbați, în timp ce desfășurau activități specifice de braconaj, cu ajutorul câinilor din rasa ogar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, care a identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 33 de ani, din județul Teleorman.

Fiind verificate cele două autoturisme cu care cele trei persoane se deplasau, în interiorul acestora au fost descoperite obiecte tăietoare, lanterne și bâte din lemn.
Bunurile descoperite au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar câinele din rasa ogar a fost lăsat în custodia gestionarului fondului cinegetic.

În cauză, a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cingetic-practicarea vânătorii cu lațuri, ogari sau metiși de ogari și braconaj cinegetic-vânătoarea la lumină sau a dispozitivelor de iluminare”, a transmis IPJ Giurgiu.

topul săptămânii