joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tractoristul care a provocat accidentul mortal de la Plopii-Slăvitești a fost reținut

Tractoristul care a provocat accidentul de sâmbătă seară, în care un copil de 5 a murit și două femei au ajuns la spital, a fost reținut pentru 24 de ore, a transmis Poliția Teleorman.

“Față de conducătorul vehiculului agricol a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, anunță sursa citată.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs după ce un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 21 de ani, din Moșteni, s-a răsturnat în afara părții carosabile, în timp ce conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu un tractor care tracta două remorci, condus de un bărbat de 37 de ani, din Plopii-Slăvitești.

În urma accidentului a rezultat decesul unui copil de 5 ani, precum și rănirea a două femei, de 39 și 23 de ani, toți domiciliați în comuna Moșteni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

topul săptămânii