marți, mai 7, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident grav în Plopii Slăviteşti – copil de 5 ani decedat

Un copil de 5 ani și-a pierdut viața, sâmbătă după-amiază, într-un grav accident rutier produs pe raza localității Plopii Slăvitești.

UPDATE: 22:18 Din primele cercetări a reieșit că, sâmbătă, în jurul orei 18:00, un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Moșteni, s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu un tractor care tracta două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Plopii-Slăvitești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.

În urma accidentului a rezultat decesul unui copil de 5 ani, precum și rănirea a două femei, de 39 și 23 de ani, toți domiciliați în comuna Moșteni, județul Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

  • Știrea inițială: Un copil de 5 ani și-a pierdut viața, sâmbătă după-amiază, într-un grav accident rutier produs pe raza localității Plopii Slăvitești.

Din primele informații, potrivit martorilor, se pare că un tractor care ieșea de pe camp nu a acordat prioritate de trecere unei mașini, al cărei șofer a tras de volan pentru a evita impactul, însă autoturismul s-a răsturnat în cele din urmă.

Copilul de 5 ani, care se afla în mașina răsturnată, și-a pierdut viața. Rănită grav a fost, în accident, și o femeie, din primele date însărcinată. Aceasta a fost preluată de echipajele de salvare și transportată la spital. Și tot la spital a ajuns și șoferul mașinii răsturnate.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

topul săptămânii