joi, mai 2, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Doi arestați preventiv în urma scandalului de la Drăgănești Vlașca

Doi bărbați, de 39 și 45 de ani, din Drăgănești Vlașca, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce, la finalul săptămânii trecute, pe fondul unui conflict mai vechi, au băgat în spital alți doi bărbați, de 42 și 45 de ani, din București. Încăierarea a avut loc la Drăgănești Vlașca, iar cei doi agresori au fost inițial reținuți, după care magistrații au decis ca aceștia să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul Poliției.

CITESTE SI: VIDEO Măcel în Drăgănești Vlașca

“La data de 3 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, pe numele a doi bărbați din comuna Drăgănești-Vlașca (de 39, respectiv 45 de ani) au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Tribunalul Teleorman.

Inițial, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, la data de 02.10.2023, față de suspecți a fost dispusă măsura reținerii, fiind cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și lovire, în cazul bărbatului de 39 de ani, și lovirea sau alte violențe, în cazul celui de 45 de ani.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, în seara de 30.09.2023, aflându-se în localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict anterior, ar fi exercitat acte de violență asupra a doi bărbați din municipiul București, de 42 și 45 de ani.
Față de persoanele bănuite a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, a transmis Poliția Teleorman.

topul săptămânii