duminică, mai 5, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tragedie la Năvodari – O bătrână a murit în incendiul care i-a cuprins locuința

O bătrână din Seaca și-a pierdut viața în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința, transmite ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, incendiul într-o gospodărie din satul Năvodari, iar intervenția a fost una dificilă, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile, suprafața extinsă pe care acestea se aflau și faptul că, la un moment dat, a existat riscul unei explozii la cele patru butelii care au fost evacuate în condiții de siguranță de pompieri.

Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.30, iar la fața locului s-au deplasat deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea acestor forțe de intervenție, focul se manifesta generalizat la nivelul a patru camere și la acoperișul acestora, la o anexă gospodărească și la mai multe bunuri din imediata apropiere,cu posibilitate de extindere și distrugere a mai multor construcții și a întregii case de locuit.

În sprijinul primelor echipaje de intervenție, la locul evenimentului au ajuns și pompierii militari din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autocisternă de 6000 de litri.
Din păcate, pe timpul misiunii de stingere a flăcărilor, în interiorul locuinței a fost găsită și o victimă, o femeie de aproximativ 88 de ani, decedată.

Incendiul a fost stins în totalitate de către cele cinci echipaje de pompieri, după aproximativ 6 ore de intervenție, în limitele găsite. Au fost salvate bunuri materiale estimate la peste 300.000 de lei, reprezentând două autoturisme, restul casei de locuit, constând în patru camere și bunurile aferente, pe o suprafață de cca. 120 mp și un garaj. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric, la nivelul unui dormitor al locuinței.

topul săptămânii