joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Un mort și patru răniți într-un accident rutier la Drăgănești-Vlașca

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, marți dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Drăgănești Vlașca, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, anunță ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, toate cele cinci victime, patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, sunt din din autoturism.

Două dintre persoanele rănite au fost încarcerate în caroseria deformată a mașinii, ele fiind scoase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predate echipajelor medicale.

Un bărbat, de aproximativ 54 de ani, a fost găsit în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, echipajele medicale ale SAJ Teleorman fiind nevoite să declare decesul. La U.P.U.

Alexandria au fost transportate la spital patru victime, trei bărbați și o femeie, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme”, anunță sursa citată.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

topul săptămânii