8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Tragicomedie: Prefectul județului se roagă de un tractorist care aruncă deșeuri „Nu e frumos, să vină garda de mediu!”

În Teleormanul de poveste, întâmplările de-a râsu-plânsu continuă în fiecare zi. Luni după amiază, prefectul județului, Haralambie Epure, participa la strâns gunoaie de la ieșirea din capitala județului, într-o acțiune de ecologizare. Până aici lăudabil.

Tragicomedia începe cu un tractorist angajat al Primăriei Alexandria care vine și toarnă câteva sute de kg de gunoaie peste zona curățată de voluntari.

CITESTE SI: În atenția domnului prefect Haralambie Epure

Prefectul, în loc să cheme Garda de Mediu și Poliția, care îi sunt direct subordonate, se duce să îi bată obrazul tractoristului, și îl dojeneste „Nu e frumos!”.


Mai și filmează isprava, să se laude cu ea pe pagina de politician.


În mod normal, deși numai normal nu e ce se întâmplă zilnic pe aceste meleaguri, tractoristul trebuia reținut pe loc, 24 de ore, iar tractorul confiscat. Legea nu numai că permite, dar asta și stipulează.

Apoi, cei gășiți vinovați că au trimis angajatul să arunce gunoaie în mod ilegal amendați „pe persoană fizică” și trași la răspundere exemplar în fața legii.

Pentru că prefectul este de profesie medic veterinar, și nu e de mult timp pe o funcție despre care primarul Alexandriei consideră că e prea mare pentru el, acesta a fost practic călcat în picioare de vicepreședintele PSD Victor Drăgușin, care nu numai că i-a turnat gunoaie în cap cu tractorul, dar s-a mai apucat să îl și umilească pe internet, imediat după incident:

„Noi facem curat în oraș, muncim, nu punem poze pe facebook


În timp ce cei doi președinți de filiale, Drăgușin la PSD Alexandria, Haralambie la PNL Alexandria, se ceartă pe Facebook, județul și orașul se sufocă în gunoaie, în lipsa unor măsuri concrete luate de lideri adevărați, nu plângăreti pe internet.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE