8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Eugen Pîrvulescu: Campania Teleorman, județ curat continuă, astăzi, în comuna Ciuperceni.

Eugen Pîrvulescu, am participat, împreună cu domnul prefect Haralambie Epure și domnul Gabriel Nădrag, directorul Cancelariei Instituției Prefectului, la acțiunea de ecologizare organizată de domnul Lucian Stoicea, primarul comunei Ciuperceni.

M-a bucurat faptul că foarte mulți primari înțeleg cât este de important mediul și comunitatea în care trăim și, în acest sens, au hotărât să devină parte din acest proiect frumos. Avem posibilitatea să depozităm în locuri special amenajate deșeurile reciclabile și deșeurile menajere pe care le generăm în locuințele noastre, nu la întâmplare, sufocând natura și comunitatea.

Am demarat această campanie pentru că dorim să curățăm tot ce a fost aruncat în atâția ani de zile și vă îndemn pe dumneavoastră, cetățenii județului Teleorman, să faceți acest lucru împreună cu noi, pentru copiii noștri, pentru a crea un mediu mai bun și mai curat, pentru sănătatea noastră, a tuturor!

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE