joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tun de milioane de lei, la Fabrica de Rulmenți din Alexandria.

Incredibil, dar adevărat! În fabrica de Rulmenți din Alexandria, cel mai mare angajator din județul Teleorman, s-a furat pe rupte. În urmă cu ceva vreme, spuneam că niscai salariați din societate s-au făcut oameni pe fondul naivităţii patronilor japonezi. Acum, a venit și proba.

Una dintre angajate, de la serviciul contabilitate, I. S. a fost reținută de polițiști. Este acuzată că a prejudiciat societatea cu peste 3 milioane de lei. Este doar începutul. În afacerea cu banii japonezilor par a fi implicați mai mulți oameni din conducerea societății. Potrivit unor surse, este doar o chestiune de timp până ce și alte persoane vor fi arestate. Inclusiv oameni politici. În total, prejudiciul adus societății s-ar ridica la câteva zeci de milioane de lei.

Conform IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman au dispus reținerea unei femei în vârstă de 60 de ani, domiciliată în municipiul Alexandria, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.200.000 lei în dauna angajatorului, o societate din municipiul Alexandria. La data de 02.10.2020 aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman cu propunere de luare a unei măsuri preventive privative de libertate.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă prezumția de nevinovăție.

topul săptămânii