marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Acțiuni de verificare a modului de respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus

În acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Teleorman împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vor desfășura mai multe acțiuni cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protejare împotriva răspândirii noului coronavirus.

În cadrul acestor acțiuni se vor avea în vedere modul de respectare a prevederilor legale și a măsurilor sanitare. Acțiunile vor fi desfășurate în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, săli de evenimente și în alte zone de interes operativ. Activitatea este importantă, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă, la nivel național au fost raportate creșteri ale numărului persoanelor infectate cu virusul SARS Cov-2.

Reamintim cetățenilor că este interzisă participarea la evenimente private a unui număr mai mare de 50 persoane în spații închise și a unui număr mai mare de 100 de persoane în spații deschise.

Totodată, purtarea măștii de protecție este o măsură obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani și care sunt prezente în zonele aglomerate, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, nr. 14 din 30 iulie 2020.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii