7,798FaniÎmi place
5 C
Alexandria
7,798FaniÎmi place

Tupeu de jandarm: “Tu ești băiatul lui D.S.? Atunci, ție îți dau amendă 500 lei”.

De interes

HAOS in magazinele din Alexandria, cu cateva minute inaintea inchiderii!

Majoritatea celor care lucreaza la privat si, prin urmare, nu isi permit nici sa iasa vinerea la ora 14...

Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele...

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Politia Locala Alexandria: Pentru unii muma, pentru altii ciuma?

Statie ilegala de autobuz in plin centrul Alexandriei cu complicitatea autoritatilor. Masinile mici amendate fara mila, autobuzele trecute cu...

Culmea controlului și verificărilor de respectare a legii în Alexandria! O echipă de jandarmi aflată în exercitarea misiunii de verificare a respectării măsurilor de combatere a răspândirii coronavirusului a fost prima care a încălcat aceste măsuri.

Patru jandarmi într-un autovehicul, fără să poarte mască, au oprit pentru a sancționa doi tineri care, într-adevăr, nu purtau nici ei măști de protecție. Drept urmare, au stabilit jandarmii că tinerii trebuie să primească un avertisment pentru abaterea lor de la lege.

Ceea ce a urmat însă seamănă a vendetă personală din partea unuia dintre jandarmi, respectiv plutonierul Plopeanu, motivele fiind știute doar de el. Dialogul care a urmat după ce tinerii s-au legitimat este unul halucinant: „Tu ești băiatul lui D.S.? Atunci, ție îți dau amendă 500 lei”. Care a fost argumentul invocat de acest „om al legii”? Că așa vrea el…

Un răspuns vizavi de care așteptăm o reacție din partea col. Radian-Laurențiu Tîrlie, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Teleorman.

Tot domnia sa ar trebui să ne spună dacă este normal ca subordonații săi să sancționeze teleormănenii că nu poartă mască, în timp ce ei stau fără mască și dacă amenzile pot fi aplicate discreționar invocând drept „bază legală” faptul că „așa vreau eu!”

Referitor la aspectele sesizate, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman au transmis: „În urma informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public referitoare la conduita unor subofiteri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, Compartimentul Informare Relații Publice și cu Publicul este abilitat să comunice următoarele:

Jandarmii din imaginile la care se face referire sunt cadre militare active ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, iar în ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare precum și modul de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală vă comunicăm că, la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica aceste aspecte, în scopul luării măsurilor legale care se impun.
Totodată, vă comunicăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.”

Alexandria
cer fragmentat
5 ° C
5 °
5 °
55 %
2.5kmh
55 %
vin
7 °
sâm
14 °
Dum
16 °
lun
18 °
mar
21 °

Accident pe DN 52, la ieșire din Furculești.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, petrecut pe DN 52, la ieșire din Furculești. În urma evenimentului rutier, patru persoane au avut...

Covid 19

Romania
998,555
Cazuri confirmate
Updated on April 9, 2021 5:58 pm
77,115
Cazuri active
Updated on April 9, 2021 5:58 pm
24,867
Decese
Updated on April 9, 2021 5:58 pm

Alte articole