1.2 C
Alexandria
marți, ianuarie 31, 2023

Ucis şi abandonat în propria casă. Crimă oribilă în comuna Blejești

Un bărbat de 47 de ani din comuna Blejești, judeţul Teleorman, a fost găsit fără suflare, în propria casă.

UPDATE: Trei tineri din comuna Blejeşti au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Aceştia au fost introduşi în arestul poliţiei şi urmează să fie duşi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii, de aproximativ 20 de ani, sunt acuzaţi că şi-au bătut un vecin, în vârstă de 47 de ani, până l-au lăsat fără suflare.

Crima oribilă a avut loc în ziua de duminică spre luni. Trupul victimei nu prezenta urme de înjunghiere, dar o bună parte din corp era plină de vânătăi.

Potrivit declaraţiei primarului Narcis Pietreanu, între aceştia ar fi existat un conflict mai vechi. De-a lungul vremii, ameninţat de cei trei tineri, bărbatul ucis în bătaie ar fi sunat de mai multe ori la 112, explicându-le oamenilor legii despre starea conflictuală.

Deocamdată, nu se ştie cu exactitate de la ce ar fi pornit gâlceava, dar poliţiştii nu exclud varianta ca întreg scandalul să se fi iscat pe fondul consumului de alcool, mai cu seamă că la locului incidentului au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Conform unor surse judiciare, puşi în faţa probelor, cei trei tineri şi-au recunoscut fapta.

CITESTE SI: Tanar din Teleorman s-a sinucis. Acesta si-a infipt un cutit in inima cand si-a vazut sotia cu altul

Potrivit primelor informații, un bărbat de 47 de ani a fost găsit decedat în propria locuință, trupul acestuia prezentând urme de violență.

Știri de ultimă oră din TELEORMAN. Urmărește transmisiuni live, breaking news, reportaje și anchete. Intră pe IMPACTnews24.ro și află toate știrile …

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE