vineri, aprilie 12, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ucis şi abandonat în propria casă. Crimă oribilă în comuna Blejești

Un bărbat de 47 de ani din comuna Blejești, judeţul Teleorman, a fost găsit fără suflare, în propria casă.

UPDATE: Trei tineri din comuna Blejeşti au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Aceştia au fost introduşi în arestul poliţiei şi urmează să fie duşi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii, de aproximativ 20 de ani, sunt acuzaţi că şi-au bătut un vecin, în vârstă de 47 de ani, până l-au lăsat fără suflare.

Crima oribilă a avut loc în ziua de duminică spre luni. Trupul victimei nu prezenta urme de înjunghiere, dar o bună parte din corp era plină de vânătăi.

Potrivit declaraţiei primarului Narcis Pietreanu, între aceştia ar fi existat un conflict mai vechi. De-a lungul vremii, ameninţat de cei trei tineri, bărbatul ucis în bătaie ar fi sunat de mai multe ori la 112, explicându-le oamenilor legii despre starea conflictuală.

Deocamdată, nu se ştie cu exactitate de la ce ar fi pornit gâlceava, dar poliţiştii nu exclud varianta ca întreg scandalul să se fi iscat pe fondul consumului de alcool, mai cu seamă că la locului incidentului au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Conform unor surse judiciare, puşi în faţa probelor, cei trei tineri şi-au recunoscut fapta.

CITESTE SI: Tanar din Teleorman s-a sinucis. Acesta si-a infipt un cutit in inima cand si-a vazut sotia cu altul

Potrivit primelor informații, un bărbat de 47 de ani a fost găsit decedat în propria locuință, trupul acestuia prezentând urme de violență.

Știri de ultimă oră din TELEORMAN. Urmărește transmisiuni live, breaking news, reportaje și anchete. Intră pe IMPACTnews24.ro și află toate știrile …

topul săptămânii