21.2 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

VIDEO Accident mortal la Suhaia – O persoană a decedat după ce a fost lovită de o mașină

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, la Suhaia. Din primele informații, au fost implicate în accident două autoturisme, rezultând două victime, dintre care una a decedat.

Potrivit martorilor, mai multe persoane stăteau în fața unui magazin, moment în care o mașină care circula regulamentar a izbit o altă mașină care încerca să dea cu spatele pentru a ieși de pe un pod.

În urma impactului, doua persoane au fost grav rănite, una fiind găsită de echipajele de salvare în stop cardiorespirator de echipajele de salvare deplasate la fața locului.

Cu toate că, după ce i-au fost aplicate manevre de resuscitare, bărbatului i-au revenit semnele vitale, acesta a intrat din nou în stop cardiorespirator în timp ce ere in ambulanță, iar de această dată medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Martorii spun că, chiar înainte de tragedie, bărbatul se ridicase de pe banca pe care stătea, pentru a pleca spre casă.

O altă victimă rezultată din accident a fost transportată la spital de echipajele de salvare deplasate la locul accidentului.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE