27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO Accident mortal la Suhaia – O persoană a decedat după ce a fost lovită de o mașină

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, la Suhaia. Din primele informații, au fost implicate în accident două autoturisme, rezultând două victime, dintre care una a decedat.

Potrivit martorilor, mai multe persoane stăteau în fața unui magazin, moment în care o mașină care circula regulamentar a izbit o altă mașină care încerca să dea cu spatele pentru a ieși de pe un pod.

În urma impactului, doua persoane au fost grav rănite, una fiind găsită de echipajele de salvare în stop cardiorespirator de echipajele de salvare deplasate la fața locului.

Cu toate că, după ce i-au fost aplicate manevre de resuscitare, bărbatului i-au revenit semnele vitale, acesta a intrat din nou în stop cardiorespirator în timp ce ere in ambulanță, iar de această dată medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Martorii spun că, chiar înainte de tragedie, bărbatul se ridicase de pe banca pe care stătea, pentru a pleca spre casă.

O altă victimă rezultată din accident a fost transportată la spital de echipajele de salvare deplasate la locul accidentului.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE