vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un animal din Iași a fost reținut vineri după ce le-a făcut sex oral propriilor fetițe!

Un individ a ajuns vineri după gratii, fiind suspectat că și-a maltratat sexual propriile fetițe. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis vineri cererea anchetatorilor în ceea ce îl privește pe Dorel R. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și rele tratamente aplicate minorilor, relatează bzi.ro.

Caz extrem de șocant, petrecut într-o comună din județul Iași! Agresorul și-a obligat fetițele să îi satisfacă poftele animalice. Ieșeanul a ajuns după gratii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea anchetatorilor în ceea ce îl privește pe Dorel R.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, privindu-l pe inculpatul Dorel R., pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol și a două infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat vineri, 13 august 2021, judecătorii ieșeni.

Ieșeanul, acuzat de procurori de viol și rele tratamente aplicate minorilor

Decizia Judecătoriei Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Oamenii legii au menționat că ieșeanul Dorel R. a intrat recent în vizorul lor. Asta, după ce reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași a sesizat polițiștii.
Potrivit anchetatorilor ieșeni, în cursul lunii aprilie 2021, individul în vârstă de 35 de ani le-ar fi făcut sex oral propriilor fetițe. Totul a ieșit la iveală când fetița cea mai mare a încercat să povestească prin ce grozăvie a trecut. Surse judiciare susțin că cele două fetițe au rămas marcate de cele întâmplate, victimele având vârste foarte fragede.

Autoritățile ieșene au fost șocate de starea micuțelor

La un moment dat, la urechile autorităților a ajuns faptul că ieșeanul Dorel R. și-ar abuza propriile fetițe, care sunt foarte mici. Asistenții sociali au efectuat o anchetă și au concluzionat că fetițele au fost maltratate, trăind într-o mizerie de nedescris, într-o comună din județul Iași. Mai apoi, cei de la DGASPC Iași au constatat că micuțele ar fi fost abuzate și sexual.

La scurt timp, fetițele au fost ridicate din familie, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au intrat pe fir. Oamenii legii l-au săltat recent pe individ și l-au dus la audieri. Joi, 12 august 2021, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de viol și rele tratamente aplicate minorilor. De remarcat este faptul că cele două micuțe erau într-o stare jalnică în momentul în care au fost luate din familie. Acum, individul a ajuns după gratii. Râmâne de văzut dacă ieșeanul va contesta sau nu decizia judecătorilor, de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca magistrații din cadrul instanței superioare să decidă săptămâna viitoare ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul suspectat că și-a violat ambele fiice.

topul săptămânii