34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Un bărbat și o femeie din Teleorman, arestați preventiv pentru trafic de droguri, în urma perchezițiilor de sâmbătă

Inculpații voiau să vândă 492 de grame de cannabis, în schimbul a 18.000 de lei

În urma a trei percheziții, dintre care două pe raza județului Teleorman, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, a transmis DIICOT. Ulterior, în cursul zilei de duminică, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din primele date, este vorba despre o femeie, de 47 de ani și un bărbat, de 45 de ani, ambii din județul Teleorman, și un bărbat de 31 de ani, din Tulcea. Sursa citată arată că în cauză s-a reținut faptul că inculpații au comercializat cannabis către consumatori de pe raza județului Tulcea.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat, sâmbătă, o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, pe raza județului Teleorman, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județelor Teleorman și Tulcea, în urma cărora au mai fost ridicate alte 50 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE