22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Un bărbat și o femeie din Teleorman, arestați preventiv pentru trafic de droguri, în urma perchezițiilor de sâmbătă

Inculpații voiau să vândă 492 de grame de cannabis, în schimbul a 18.000 de lei

În urma a trei percheziții, dintre care două pe raza județului Teleorman, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, a transmis DIICOT. Ulterior, în cursul zilei de duminică, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din primele date, este vorba despre o femeie, de 47 de ani și un bărbat, de 45 de ani, ambii din județul Teleorman, și un bărbat de 31 de ani, din Tulcea. Sursa citată arată că în cauză s-a reținut faptul că inculpații au comercializat cannabis către consumatori de pe raza județului Tulcea.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat, sâmbătă, o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, pe raza județului Teleorman, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județelor Teleorman și Tulcea, în urma cărora au mai fost ridicate alte 50 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE