marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Un curier din Alexandria s-a rătăcit în Vrancea, după ce GPS-ul l-a direcționat greșit

Un curier din Alexandria, care livra colete în județul Vrancea, s-a rătăcit vineri seară, după ce GPS-ul l-a direcţionat pe un drum impracticabil. Polițiștii din Vrancea l-au găsit după aproape o oră de căutări.


“Aseară (n.r. vineri), în jurul orei 21.30, un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât s-a rătăcit în afara localităţii Jitia. Apelantul a adăugat că intenţiona să ajungă în satul Bahnele, comuna Vintilesca, pentru a livra colete, însă GPS-ul l-a direcţionat pe un drum care a devenit impracticabil, unde autoutilitara cu care se deplasa a rămas împotmolită.

Astfel, patrula de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală, alături de un voluntar, au plecat către zona indicată de apelant. Bărbatul a fost găsit la aproximativ cinci kilometri de Jitia, într-o zonă cu teren accidentat, după circa o oră de căutări”, a transmis Poliția Vrancea


Sursa citată precizează și că intervenţia a fost îngreunată de faptul că pe traseu erau mai multe zone periculoase, cu risc mare de alunecare din cauza noroiului, iar terenul accidentat, greu accesibil, dar şi precipitaţiile au făcut ca autoutilitara să rămână blocată.


Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să fie atenți atunci când folosesc GPS-ul şi să nu se încreadă în totalitate în el, deoarece acesta poate să nu fie actualizat sau, din cauza vremii neprielnice, să ofere erori de navigaţie.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii