22.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

Scandal între două eleve la Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria

Un scandal în toată regula a izbuncit, marți după-amiază, la intrarea în Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria.

Din primele date, se pare că în disputa dintre două fete, eleve ale unității școlare, au intervenit și părinții uneia dintre tinere, care s-au înființat la poarta liceului pentru a rezolva problema.


Fetele s-au amenințat cu o zi în urmă, se pare, iar părinții uneia dintre tinere s-au arătat revoltați de faptul că niște copile au ajuns să-și arunce cuvinte grele.


„Eu știam de-acasă că a amenințat-o. Păi, am ajuns să fac naveta să aduc fata la școală?”, spune tatăl uneia dintre fetele implicate în conflict.


“Dar eu n-am bătut-o. Nici n-am atins-o”, a spus tânăra acuzată, la rândul ei.
Situația tensionată a fost rezolvată odată cu apariția în scenă a unui echipaj de poliție.

Oamenii legii au amendat-o pe una dintre tinere, potrivit legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE