34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Scandal între două eleve la Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria

Un scandal în toată regula a izbuncit, marți după-amiază, la intrarea în Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria.

Din primele date, se pare că în disputa dintre două fete, eleve ale unității școlare, au intervenit și părinții uneia dintre tinere, care s-au înființat la poarta liceului pentru a rezolva problema.


Fetele s-au amenințat cu o zi în urmă, se pare, iar părinții uneia dintre tinere s-au arătat revoltați de faptul că niște copile au ajuns să-și arunce cuvinte grele.


„Eu știam de-acasă că a amenințat-o. Păi, am ajuns să fac naveta să aduc fata la școală?”, spune tatăl uneia dintre fetele implicate în conflict.


“Dar eu n-am bătut-o. Nici n-am atins-o”, a spus tânăra acuzată, la rândul ei.
Situația tensionată a fost rezolvată odată cu apariția în scenă a unui echipaj de poliție.

Oamenii legii au amendat-o pe una dintre tinere, potrivit legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE