marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Val de solicitări pentru viroze la Ambulanță – 68 de cazuri în weekend, dintre care la 36 copii

Virozele fac ravagii și la nivelul județului, iar copiii sunt ținta preferată, arată cifrele oficiale. Echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit, numai la finalul săptămânii trecute, la 68 de cazuri de viroză, dintre acestea 36 fiind la copii, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției.

România se confruntă cu două crize medicale simultan – de gripă și de coronavirus. De menționar ar fi că sunt pacienți care au fost deja confirmați pozitiv pentru ambele boli, existând și un nume pentru astfel de cazuri: flurona.

Mai mult, luni elevii au revenit în bănci, după vacanța de iarnă, în timp ce în care în România a fost decretată alerta de epidemie de gripă. Se recomandă purtarea măștii, iar cei cu simptome ar trebui să evite expunerea în colectivitate.

Potrivit recomandărilor transmise de autorități, părinții și profesorii sunt cei care trebuie să facă triajul epidemiologic.

La nivelul județului Teleorman există patru centre de evaluare a virozelor respiratorii, potrivit DSP Teleorman, iar acestea sunt organizate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Municipal Turnu Măgurele, Spitalul Orășenesc Videle și Spitalul Caritas Roșiori de Vede.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii