2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Val de solicitări pentru viroze la Ambulanță – 68 de cazuri în weekend, dintre care la 36 copii

Virozele fac ravagii și la nivelul județului, iar copiii sunt ținta preferată, arată cifrele oficiale. Echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit, numai la finalul săptămânii trecute, la 68 de cazuri de viroză, dintre acestea 36 fiind la copii, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției.

România se confruntă cu două crize medicale simultan – de gripă și de coronavirus. De menționar ar fi că sunt pacienți care au fost deja confirmați pozitiv pentru ambele boli, existând și un nume pentru astfel de cazuri: flurona.

Mai mult, luni elevii au revenit în bănci, după vacanța de iarnă, în timp ce în care în România a fost decretată alerta de epidemie de gripă. Se recomandă purtarea măștii, iar cei cu simptome ar trebui să evite expunerea în colectivitate.

Potrivit recomandărilor transmise de autorități, părinții și profesorii sunt cei care trebuie să facă triajul epidemiologic.

La nivelul județului Teleorman există patru centre de evaluare a virozelor respiratorii, potrivit DSP Teleorman, iar acestea sunt organizate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Municipal Turnu Măgurele, Spitalul Orășenesc Videle și Spitalul Caritas Roșiori de Vede.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE