vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Victor Drăgușin s-a speriat de DNA și a anulat TUNUL de jumătate de milion de euro

Primarul de la Alexandria – Victor Drăgușin a anulat cinci loturi din șapte scoase la licitație pentru „Servicii de informare, promovare, monitorizare și publicitate”, în valoare de 2.475.971,04 lei, bani destinați noii televiziuni care ar urma să-i promoveze poveștile.

Anunțul de anulare s-a produs după ce unul dintre consilierii locali – Gabriel Bulumac (alături de presa locală pe care nu o place Drăgușin) a arătat cum Primăria Alexandria voia să dea jumătate de milion de euro televiziunii Antena 3, a cărei apariții la nivel local a fost anunțată de unii pesediști și chiar de primarul municipiului Alexandria.

„Vești bune! După ce am dezvăluit dorința arzătoare a actualei conduceri a primăriei Alexandria de a cumpăra “Servicii de informare, promovare, monitorizare și publicitate”, în valoare de 2.475.971,04 lei, prin intermediul platformei de licitații publice, E-licitație.ro, iată că șoriceii s-au speriat și au anulat cinci loturi din cele șapte scoase la licitație.

Așa că, bănuții pregătiți pentru “Servicii de creație, producție, difuzare spot TV prin intermediul unui post de televiziune cu acoperire locală” – în valoare de 1.466.400 lei, vor rămâne în vistieria municipiului Alexandria. Pentru moment, interzis la bani publici câștigați ușor ei nu vor pleca spre “televiziunea cu acoperire locală” ce tocmai este anunțată cu surle și trâmbițe pe pagini cu miros de zeamă acră.Eu chiar iubesc Alexandria!”, a transmis consilierul local Gabriel Bulumac.

Se pare că procurorii stau cu ochii pe licitațiile primăriei apărute în presă, potrivit unor informații demne de încredere, și de aceea Dragușin s-a gândit de două ori dacă merită să vireze jumătate de milion la Antena 3 pentru a-l face faimos. Sau poate a urmărit procesul colegului său de partid de la Constanța – Radu Mazăre, care a primit condamnare pentru niște contracte cu sume majorate nejustificat.

topul săptămânii